Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Vadászok és vadászatok Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 15.
A Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében nyitották meg a Fejér megye vadászatát ismertető, több mint 200 műtárgyat felvonultató kiállítást. A február 24-ig látogatható, rendkívül gazdag tárlat a 18. századtól a Horthy-korszakig tartó időszak vadászati kultúráját dolgozza fel, többek között a vadászterületek, híres vadászok és vadászati eszközök bemutatásával.
Tovább...
 
Tovább erősödik a honvédség és a társadalom egymás iránti elkötelezettsége Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 15.
ImageÜnnepélyes keretek között vette át a csapatzászlót a Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred. A honvédség rendezvényén az új katonai szervezet több száz tartalékos katonája sorakozott fel a Városház téren, az új tartalékosok pedig esküt tettek a haza védelmére.
Tovább...
 
Kik gazdagítják a város kulturális életét? Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 15.
A Pro Cultura Albae Regiae díjjal olyan személyeket, közösségeket vagy együtteseket ismernek el, akik a város kulturális életét gazdagítják. A javaslatokat november 22-ig lehet benyújtani írásban dr. Cser-Palkovics András polgármesterhez.
Tovább...
 
Ezer új kerékpáros parkolót építenek Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. október 15.
Egy újabb, a kerékpárosokat érintő fejlesztésről döntött Székesfehérvár Közgyűlése. Ezer új biciklis parkolóhely, azaz kerékpártámasz létesül a következő három évben a város különböző pontjain, ebből 250-nek az építése még idén elkezdődik. A beruházás részleteit sajtótájékoztatón ismertették, a kerékpárosok érdekvédelmi szervezeteinek részvételével.
Tovább...
 
Díjmentes lesz a parkolás Székesfehérváron szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 12.
Október 13-a, szombat munkanap lesz, az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó munkanap-áthelyezések miatt. Ennek ellenére Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni.
Tovább...
 
„Kívül tágasabb – belül végtelen” Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 12.
Fogyatékos és hátrányos helyzetű embereket támogat a „Kívül tágasabb – belül végtelen” című kiállítás, melyen több székesfehérvári kapu is látható. A tárlat megnyitását George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás vállalta magára.
Tovább...
 
A fehérvári gazdasággal a fehérvári gazdaságért Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. október 12.
A napokban valamennyi Székesfehérvárra bejegyzett társas vállalkozás megkapja azt az elektronikus levelet, amelyben a város önkormányzata együttgondolkodásra hívja a fenntartható jövő érdekében.
Tovább...
 
Idén is: Három nap a család körül Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 12.
Image„Három nap a család körül” – idén is ezzel a szlogennel hirdetik az október 12-én, pénteken kezdődő Babahordozó Hét rendezvényeit. A programkínálatban többek között pszichológus, szexológus, bába, jógaoktató tanácsait hallgathatják meg a résztvevők, vagy vehetnek részt különböző gyakorlati foglalkozásokon A Szabadművelődés Házában. A rendezvényhez kapcsolódóan hordozós és mosipelusvásárt is szerveznek vasárnap.
Tovább...
 
Tudtad, hogy a macskák karmát is le kell vágni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 12.
ImagePersze, csak akkor, ha a cicus nem tudja kellőképpen koptatni. A túl hosszú karom folyamatos fájdalmat okozhat az állatnak, és a lába is deformálódhat!
Tovább...
 
Készíts teát, borogatást és fürdőt papsajtból! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. október 12.
ImageAz őszi hónapokban egyre gyakoribb a mandulagyulladás, a hörghurut, a köhögés, a rekedtség és a hólyaghurut. Aki nem szeretne gyógyszereket szedni, az próbálkozzon az úton-útfélen megtalálható papsajttal!
Tovább...
 
Új kézipálya az István Királyban 24,5 millióból Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 12.
ImageSportos fejlesztésekkel gazdagodott az István Király Általános Iskola szeptemberre. Új rekortános kézilabdapályán edzhetnek a diákok, ami a Magyar Kézilabda Szövetség programjának keretében, kormányzati támogatással valósult meg 24,5 millió forintból.
Tovább...
 
<< Első < Előző 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9956 - 9966 / 20440